2020-12-14 07:36:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szüz - Olyan lehetőséget kínálnak önnek, amely jókora anyagi haszonnal kecsegtet

Napi horoszkóp december 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Teljes erővel dolgozik, úgy érzi, most bizonyíthat. A szokásosnál türelmesebb, semmit nem akar elhamarkodni, csak akkor fog új dologhoz, ha már teljesen biztos a dolgában. Ez előre viszi munkáját.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Még van ideje magával is foglalkozni az ünnepi készülődés előtt. Vásároljon magának pár ruhadarabot, amiben megjelenhet az alkalmakhoz illően. Mindenképpen maradjon a saját stílusánál.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Nyilasban jár. Kiváló időszak arra, hogy beszélgessen, ápolja kapcsolatait, bővítse az ismeretségi körét. A kreativitás is felszínre kerül, alkalmat ad az önkifejezésre. Szerelmi kalandba bonyolódhat.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Erősen működik a megérző, belelátó képessége. Észreveszi a szavak mögött bujkáló valódi jelentést. Sok minden kiderül a mai napon, ami korábban titok vagy elhallgatott dolog volt. Rengeteg dolga ellenére ne hajszolja túl magát, iktasson be pihenőidőt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Nyilasban jár, és hatására sziporkázó ötletei támadnak, hogy lakását átrendezze, szépítse, otthonosabbá tegye. A gyorsan pergő események nem sok időt hagynak a meditálásra. Érzelmi egyensúlya helyre áll.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nagy lendülettel veti bele magát a munkába, ráadásul jó hír várja. Olyan lehetőséget kínálnak önnek, amely jókora anyagi haszonnal kecsegtet. Azért ne igyon előre a medve bőrére!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy régi ismerősével futhat össze váratlanul, akivel haragban váltak el. A bántó megjegyzéseket engedje el a füle mellett. Sokkal több szépséget tartogat a mai nap, minthogy mások miatt bosszankodjon.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kompromisszumkészsége kerül előtérbe, az események visszaigazolják, hogy jól döntött, amikor másokra hallgatott... Főleg, mivel egy-egy feladatot többféle módszerrel is el lehet végezni. Magánéletét tegye harmonikussá, hallgasson zenét, ez megnyugtatja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold a Nyilasban jár. Ön alkatánál fogva nyitott természetű, ezért olykor többet mond el a kelleténél. Most is ez történik. Amit egyszerű megjegyzésnek szánt, azt mások kemény bírálatnak fognak fel.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Csalhatatlannak hiszi magát, miközben a lelke mélyén bizonytalan. A másik diplomatikus viselkedése azonban meglágyítja a szavait és minimálisra csökkenti a súrlódást. Ön is legyen egy kicsit barátságosabb!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Idegesítik azok a szokások, amelyeket munkahelyén íratlan törvényként kezelnek. Mielőtt azonban kritizálna, arra is ügyeljen, hogy éles nyelvével ne sértsen meg mindenkit maga körül. Tudása és teljesítménye azonban önmagáért beszél, ennek most meglesz a pénzben kifejezett jutalma.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a személyes kapcsolatokra koncentrál. Tartozni akar valakihez, akit a legközelebb érez szívéhez. Kapcsolatai bensőségesebbé váltak, így együtt tud működni a környezetében lévőkkel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: